Balticgruppen om covid-19

Det är viktigt att vi alla hjälps åt och gör det vi kan för att begränsa smittspridningen av coronaviruset (covid-19). Vi vill därför göra dig uppmärksam på de rutiner vi har tagit fram. Våra rutiner gäller tillsvidare. 

Vi följer noggrant utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi kommer löpande att informera om förutsättningarna förändras.  

Besöksrutiner för att begränsa smittspridning

•    Har du symptom på sjukdom, även om de är lindriga förkylningssymtom, uppmanar vi dig att ringa eller mejla ditt ärende till oss istället för att besöka oss på kontoret.   

•    Har du varit utomlands eller varit utsatt för risk att smittas uppmanar vi att du ringer eller mejlar ditt ärende till oss istället för att besöka oss på kontoret.    

•    Om du gör en felanmälan upplys oss om du omfattas av något av ovan samt om du är försatt i karantän. Våra tekniker kommer att ringa till dig innan de kommer ut för att åtgärda en felanmälan.

Våra medarbetare följer givetvis också de rekommenderade riktlinjerna, så du kan känna dig trygg om vi besöker eller träffar dig.  

Våra kontaktvägar

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Balticgruppen. Du når oss via telefon 090-71 72 00 eller e-post info@balticgruppen.se. Vi har öppet måndag-fredag klockan 08–17 (lunchstängt 12–13). Våra svarstider kan komma att bli längre under en tid. Vi hoppas att du har överseende med detta.

Ändrade öppettider för gallerian Utopia

Vi har reglerat vi öppettiderna för shoppinggallerian Utopia. Anledningen till de förkortade öppettiderna är den ansträngda situation handeln nu möter på grund av coronaviruset och detta är en förebyggande åtgärd att dämpa lokalhyresgästernas drift- och lönekostnader.

Utopias öppettider 1 juni – 31 augusti:

Måndag-fredag 11–18
Lördag 11–16
Söndag 12–16

Vår förhoppning är att återgå till ordinarie öppettider så snart det är möjligt. Klicka här för att läsa de senaste om Utopias öppettider och rutiner gällande coronaviruset.