Balticgruppen söker hyresadministratör

Gillar du ordning och reda och är intresserad av IT-system? Vill du ha ett omväxlande arbete där ena dagen aldrig är den andra lik och där du är en del av ett växande och sammansvetsat team? Vi söker dig som är en driven och engagerad person till vår kund Balticgruppen som är en innovativ lokal aktör inom fastighets- och byggbranschen. Du kommer till en början att vara anställd av Clockwork med ambition att efter sex månader gå över till en tillsvidareanställning hos Balticgruppen.

Dina arbetsuppgifter
Som hyresadministratör arbetar du tillsammans med en annan administratör samt bostads- och lokaluthyrare. Du fungerar som stöd till hela uthyrningsavdelningen i varierande administrativa arbetsuppgifter så som exempelvis:

• Systemadministration i affärssystemet
• Hålla dig à jour samt administration av GDPR
• Skapa hyresavtalsutkast och rapporter
• Uppdatera avtalsmallar
• Hantera ritningar
• Skyltning i och på fastigheterna, i samråd med lokaluthyrare

I rollen finns utvecklingspotential eftersom tjänsten på sikt även kan komma att innefatta stöd till andra avdelningar på företaget.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och som har ett stort intresse för IT-system. Du ser vad som behöver göras, tar egna initiativ och kan ta dig an både stora och små arbetsuppgifter.

Meriterat är om du har erfarenhet inom fastighetsbranschen och har arbetat i Property Management eller annat fastighetsrelaterat affärssystem. Det är även meriterande om du har kunskap inom fastighetsjuridiken samt GDPR. Goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en positiv och social person som gillar att arbeta i team och tycker om att hjälpa till där det behövs. Vidare är du analytiskt lagd, är noggrann och strukturerad i din natur, samt har sinne för detaljer. Det är även viktigt att du är kommunikativ och kan formulera dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Balticgruppen och Umeå växer!
Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Balticgruppen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan.

Din ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk på telefon 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 18 april, via www.clockworkpersonal.se