Driftingenjör

Nu söker vi en driftingenjör med inriktning mot VVS, energi och fastighetsnära IT.

Om Balticgruppen

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå – en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv.

Vill du arbeta i en miljö som sjuder av kreativitet och nytänkande med stor laganda och arbetsglädje? Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en driftingenjör till tekniska förvaltningen som vill vara med och driva spännande fastighetsprojekt med stort fokus på hållbarhet och energifrågor. Hos oss har du goda påverkansmöjligheter och en hög frihetsgrad med möjlighet att vara kreativ och hitta nya tekniska lösningar.

Som driftingenjör arbetar du med den löpande tekniska förvaltningen i Balticgruppens hel- och delägda fastigheter/lokaler och verkar för att upprätthålla funktionen i de tekniska systemen. Detta innefattar att du är Balticgruppens specialist inom VVS och genomför beräkningar och dimensionering av förekommande komponenter samt ansvarig för fastighetsnära IT, vilket innebär att strategiskt systemförvalta tekniska lösningar inom fastighetsbeståndet. Du är kontaktperson mot våra interna verksamheter, byggprojekt och uthyrning, avseende utredningar och framtagande av programhandlingar kring VVS och fastighetsnära IT. Analys och uppföljning av fastigheternas energistatistik samt budgetering och prognosarbete för kyla, värme och vatten är också en del av dina arbetsuppgifter. Utöver detta kommer du även att agera kontaktperson samt ansvara för energimodulen.

Din profil

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom exempelvis energiteknik alternativt tillgodosett dig tidigare erfarenhet av liknande arbete med god erfarenhet av teknisk förvaltning. Vidare tror vi att du är tekniskt kunnig, har intresse för IT och besitter goda kunskaper i olika styr-/reglersystem. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i olika energimoduler och statistikuppföljning i dessa. Du är intresserad av den utveckling och förändring som sker av fastighetsnära teknik, digitalisering och hållbarhet. Tjänsten kräver att du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska samt körkort B.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du är positiv, driven och nyfiken. För att vi ska passa tillsammans tror vi att du är självgående och tar stort eget ansvar, du har ett helhetsperspektiv, du värdesätter goda relationer och gillar utmaningar. Du delar våra värderingar och är därmed handlingskraftig, engagerad och professionell. Självklart drivs du av stadsutveckling men också en öppenhet att utveckla dig själv och andra. Du trivs i förhandlingssituationer och uppskattar att jobba i team.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tobias Nilsson på 070-821 53 31 eller Emelie Wijk på 0733-51 27 28. Ansök senast den 15 augusti via www.clockworkpersonal.se.

Klicka här för att komma till ansökan