Entreprenad­ingenjör

OM FÖRETAGET

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå – en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv.

Balticgruppen växer och vi rekryterar nu ytterligare en entreprenadingenjör. Vill du jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap? Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

DINA ARBETSUPPGIFTER

Ett av våra tre verksamhetsområden är byggverksamheten. Balticgruppen Bygg är ett management- och byggentreprenadföretag som hanterar hela processen från idé till färdigt hus. Inom affärsområdet bedrivs även hyresgästanpassningar, ny- och ombyggnationer, i huvudsak inom företagsgruppen. Produktionen i större projekt bedrivs inom Balticgruppen Bygg i formen Construction Management (CM). Det innebär att vi arbetar mycket nära uppdragsgivaren och företräder dess intressen. Det som vidare utmärker entreprenadformen är den höga flexibiliteten och möjlighet att påverka projektet och slutresultatet under hela byggprocessen.

Vi söker nu en entreprenadingenjör till vårt managementteam, som vill vara med och bistå produktions- och projektledningen i spännande, högprofilerade projekt med förstklassig arkitektur, och med stort fokus på hållbarhet och energifrågor. Hos oss har du goda påverkansmöjligheter och en hög frihetsgrad med stor möjlighet att vara kreativ och hitta nya lösningar. Du rapporterar till Balticgruppen Byggs VD.

I din roll som entreprenadingenjör kommer du bland annat att;
• Kalkylering av nya projekt, både nyproduktion och anpassningar.
• Planerar, bereda inköp och kontraktadministration tillsammans med projektledare, inköpare och produktion.
• Delaktig/drivande i uppföljning av projekt.

DIN PROFIL

Vi tror att du med fördel är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör, byggnadsingenjör, eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

För att vi ska passa tillsammans tror vi att du är självgående och tar stort eget ansvar. Du delar våra värderingar och är därmed handlingskraftig, engagerad och professionell. Som person tror vi även att du är analytisk, noggrann och kan prioritera. Du har ett helhetsperspektiv, värdesätter goda relationer och gillar utmaningar. Självklart drivs du av stadsutveckling men också en öppenhet att utveckla dig själv och andra. Du trivs i förhandlingssituationer och uppskattar att jobba i team. Slutligen tror vi att du har sinne för god kvalité och bidrar till en utvecklande och hälsosam arbetsmiljö.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emelie Wijk via tfn: 0733 – 51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 17 november via www.clockworkpersonal.se.