Fastighetstekniker/drifttekniker till Balticgruppen

Nu söker vi en fastighetstekniker/drifttekniker med ansvar för den dagliga tillsynen och driften av fastigheterna. Välkommen med din ansökan.

Om oss

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå – en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv.

Är du en självgående och ansvarstagande tekniker som uppskattar att ge god service och ha daglig kontakt och skapa goda relationer med hyresgäster? Vill du arbeta i en grupp med stark laganda och arbetsglädje? Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker/drifttekniker är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga tillsynen och driften av fastigheterna. I dina arbetsuppgifter ingår felavhjälpande och förbyggande arbete, tillsyn och skötsel samt underhåll av tekniska installationer och andra viktiga funktioner i fastigheten. En del av dina arbetsuppgifter är att analysera mediaförbrukning och arbeta aktivt med driftoptimering samt vara delaktig i arbetet med planerat underhåll. I rollen ingår även administrativt arbete.

Din profil

Vi söker dig som har studerat yrkeshögskoleutbildning (YH) drifttekniker med inriktning fastighet eller har tillgodosett dig motsvarande kunskap genom praktisk inlärning. Du har arbetat ett antal år med bl.a värme-, ventilations- och kylsystem samt styr- och reglerteknik. Vidare har du B-körkort samt behärskar svenska i tal och skrift. Du har god datavana och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lås- och passageanläggningar samt arbetat med sprinkler- och brandlarmanläggningar.

För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och professionell, gillar utmaningar och utvecklings- och förändringsarbeten samt har ett naturligt intresse och engagemang i det du arbetar med. Vi vill att du är prestigelös, ansvarstagande och självgående i ditt arbetssätt. Stort fokus kommer ligga på våra kunder och hyresgäster och därav ser vi att du är serviceinriktad, lyhörd och har en god kommunikationsförmåga när du bemöter och samarbetar med andra människor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk, via tfn: 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 21 mars, via www.clockworkpersonal.se