Installations­ledare

OM FÖRETAGET

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå – en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv.

Balticgruppen växer och vi rekryterar nu en installationsledare. Vill du jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap? Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

DINA ARBETSUPPGIFTER

Ett av våra tre verksamhetsområden är byggverksamheten. Balticgruppen Bygg är ett management- och byggentreprenadföretag som hanterar hela processen från idé till färdigt hus. Inom affärsområdet bedrivs även hyresgästanpassningar, ny- och ombyggnationer, i huvudsak inom företagsgruppen. Produktionen i större projekt bedrivs inom Balticgruppen Bygg i formen Construction Management (CM). Det innebär att vi arbetar mycket nära uppdragsgivaren och företräder dess intressen. Det som vidare utmärker entreprenadformen är den höga flexibiliteten och möjlighet att påverka projektet och slutresultatet under hela byggprocessen.

Vi söker nu en installationsledare till vårt managementteam, som vill vara med och driva spännande, högprofilerade projekt med förstklassig arkitektur, och med stort fokus på hållbarhet och energifrågor. Hos oss har du goda påverkansmöjligheter och en hög frihetsgrad med stor möjlighet att vara kreativ och hitta nya lösningar.

I rollen som installationsledare har du ett övergripande ansvar för samtliga installationer såsom el, VVS, styr, kyla, tele och hiss främst i våra större projekt. Du deltar under hela projekteringstiden, allt från att medverka under tidiga projektfaser till att samordna installationerna under byggtiden. Du rapporterar till VD för Balticgruppen Bygg.

Du kommer även bland annat att;
• Bistå i framtagande av investeringskalkyler.
• Delta och företräda beställare i projekteringsarbetet för att uppnå ställda krav.
• Bistå inköpare i utformningen av förfrågningsunderlag.
• Bistå som expert i upphandlingar.
• Följa upp under byggfas och vara sakkunnig som del i organisationen för produktionen.
• Förvaltning av garantiärenden.

DIN PROFIL

Vi tror att du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör, byggnadsingenjör, eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vidare tror vi att du är tekniskt duktig, har projektledningserfarenhet och har mycket goda kunskaper inom installationsområdet. Du har därmed även god vana att läsa CAD- och 3D-ritningar. Tjänsten kräver att du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

För att vi ska passa tillsammans tror vi att du är självgående och tar stort eget ansvar. Du delar våra värderingar och är därmed handlingskraftig, engagerad och professionell. Som person tror vi även att du är positiv, kreativ och kan prioritera. Vidare har du ett helhetsperspektiv, värdesätter goda relationer och gillar utmaningar. Självklart drivs du av stadsutveckling men också en öppenhet att utveckla dig själv och andra. Du trivs i förhandlingssituationer och uppskattar att jobba i team. Slutligen tror vi att du har sinne för god kvalité och bidrar till en utvecklande och hälsosam arbetsmiljö.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emelie Wijk på 0733 – 51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 17 november via www.clockworkpersonal.se.