Installationssamordnare

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare som arbetar kunskapsdrivet för det bästa Umeå – en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare år 2050.

Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi fått utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Vi vill ta vara på stadens styrkor för att bidra till ett samhälle där företag kan agera hållbart och människor kan leva ett hållbart liv.

Vill du arbeta i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap med stor laganda och arbetsglädje? Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

DINA ARBETSUPPGIFTER

Balticgruppen stärker upp organisationen och söker nu en installationssamordnare till vårt byggprojektteam. En installationssamordnare som vill vara med och driva spännande och högprofilerade projekt med stort fokus på hållbarhet och energifrågor. Hos oss har du goda påverkansmöjligheter och en hög frihetsgrad med stor möjlighet att vara kreativ och hitta nya lösningar.

Som installationssamordnare har du ett övergripande ansvar för samtliga installationer i våra byggprojekt såsom el, VVS, styr, kyla, tele och hiss. Du deltar under hela projekteringstiden, allt från att medverka under tidiga projektfaser till samordning av installationerna under byggtiden. Du hjälper till med kompetensöverföringen inom organisationen efter färdigställandet av projekten, samt bidrar till att våra fastigheter får den bästa optimeringen. I rollen som installationssamordnare har du ett nära samarbete med vår förvaltningsorganisation samt har ett stort ansvar för att se till att vi är professionella beställare. Du rapporterar till Balticgruppens byggprojektchef.

Du kommer även bland annat att:

  • Projektleda specifika installations- och/eller energiprojekt.
  • Bistå i framtagande av investeringskalkyler.
  • Delta och företräda byggherren i projekteringsarbetet för att uppnå ställda krav.
  • Bistå inköpare i utformningen av förfrågningsunderlag.
  • Bistå som expert i upphandlingar.
  • Följa upp under byggfas och vara sakkunnig som del i organisationen för produktionen.
  • Förvaltning av garantiärenden.

DIN PROFIL

Vi tror att du är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av liknande arbete med god erfarenhet från fastighetsbranschen och som beställare i ett fastighetsbolag. Vidare tror vi att du är tekniskt kunnig, har projektledningserfarenhet och har mycket goda kunskaper inom installationsområdet. Du har därmed även god vana att läsa CAD- och 3D-ritningar. Du är intresserad av den utveckling och förändring som sker inom fastighetsinstallationer, digitalisering och hållbarhet. Tjänsten kräver att du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du är positiv, driven och nyfiken. För att vi ska passa tillsammans tror vi att du är självgående och tar stort eget ansvar, du har ett helhetsperspektiv, du värdesätter goda relationer och gillar utmaningar.

Du delar våra värderingar och är därmed handlingskraftig, engagerad och professionell. Självklart drivs du av stadsutveckling men också en öppenhet att utveckla dig själv och andra. Du trivs i förhandlingssituationer och uppskattar att jobba i team. Slutligen tror vi att du har sinne för god kvalité och bidrar till en utvecklande och hälsosam arbetsmiljö.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emelie Wijk på 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 17 juni via www.clockworkpersonal.se.

Klicka här för att ansöka