Community Manager till Great Space

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare. Vi brinner för Umeå och stadens utveckling. Vår passion för Umeå och alla dess invånare är det som driver oss i vårt arbete att utveckla staden. Mår Umeå bra, mår Balticgruppen bra. Tillsammans arbetar vi för att göra Umeå till en växande och välmående stad, som människor vill verka i, bo i, besöka, och vara stolta över.

Om företaget

Balticgruppen vill bidra till ett attraktivt och hållbart Umeå genom att ta sikte på 200 000 invånare och bygga på Umeås styrkor. Nu tar vi nästa steg för att knyta ihop Umeå Universitetsstad och centrum samt skapa de bästa förutsättningarna för kunskapsföretagen i Umeå genom att öppna två nya företagshubbar i samarbete med Great Space.

Great Space är en innovationshub som på 1,5 år har byggt upp en framgångsrik verksamhet i Sundsvall för startups och entreprenörer. Hubben är platsen där startups och entreprenörer möter samarbetspartners, investerare och mentorer i en kreativ miljö.

Balticgruppen och Great Space söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Hos oss får du ett spännande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Vi söker nu dig som är utvecklingsfokuserad, har ett stort nätverk och brinner för Umeå och dess utveckling. Missa inte chansen att få starta upp en verksamhet med det goda värdskapet som grund.

Dina arbetsuppgifter

Som Community Manager kommer du ha helhetsansvar för våra företagshubbar; Great Space i Umeå Universitetsstad och centrum, vilket innebär ett ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvar för att löpande utveckla verksamheten. Ansvaret innefattar kundnöjdhet, ekonomisk effektivitet samt ansvar för marknads- och kommunikationsaktiviteter inom verksamheten. Du kommer att ha en mycket utåtriktad och nätverkande roll där stor del av din tid handlar om att sälja möjligheter/yta/lokal samt planera och hålla i evenemang, både gentemot potentiella hyresgäster och samarbetspartners.

Din profil

För att passa i rollen som Community Manager är det självklart att du i första hand brinner för Umeå och dess utveckling. Du har haft tidigare roller som inneburit att du skapat ett stort nätverk inom näringslivet såväl som kommunen, universiteten och regionen. Vi tror att du har drivit eget eller haft ledande befattning tidigare och förstår vad entreprenörskap innebär. Du bör ha förståelse för, eller erfarenhet av startup och scaleup, gärna med inkubatorserfarenhet. Du är van att hantera egen budget och arbeta med affärsplan och verksamhetsplan.

Som person tror vi att du är en naturlig frontfigur, som har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer och nätverk. Du har en utåtriktad, social, serviceinriktad och engagerad personlighet. Du motiveras av att nå resultat och av att skapa relationer och hitta kreativa lösningar. Du har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt, på ett prestigelöst sätt. Hos oss är våra värdeord något som vi vill ska leva genom våra medarbetare. Vi förväntar oss därför att du är handlingskraftig, engagerad och professionell.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Wiklund via tfn: 0733 – 51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 30 september via www.clockworkpersonal.se.