Fastighetsförvaltare

Om företaget

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare. Vi brinner för Umeå och stadens utveckling. Vår passion för Umeå och alla dess invånare är det som driver oss i vårt arbete att utveckla staden. Mår Umeå bra mår Balticgruppen bra. Tillsammans arbetar vi för att göra Umeå till en växande och välmående stad, som människor vill verka i, bo i, besöka, och vara stolta över.

Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi. Vi är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem. Balticgruppen förvaltar idag cirka 320 000 kvm. Beståndet består i huvudsak av kommersiella fastigheter med lokalhyresgäster och kontor, men även cirka 1000 bostäder.

Balticgruppen och Umeå växer!
Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Balticgruppen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Dina arbetsuppgifter

Är du en relationsskapande och inspirerande person med tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning? Vill du ha ett omväxlande arbete och vara en del i att förvalta och utveckla fastigheter tillsammans med ett drivet och sammansvetsat team? Då skall du söka denna tjänst där vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande roll som fastighetsförvaltare.

Som fastighetsförvaltare på Balticgruppen har du ett ekonomiskt och tekniskt ansvar för ditt förvaltningsområde samt nära kontakt med hyresgästerna. Vidare har du personalansvar för fastighetsteknikerna med ansvar att säkerställa arbetsmiljö, trivsel, motivation och genomföra medarbetar- och lönesamtal.
Balticgruppen är en långsiktig aktör med korta och snabba beslutsvägar där du rapporterar direkt till driftchef vilket innebär att du som fastighetsförvaltare har stora möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

I rollen som fastighetsförvaltare ingår en rad fastighetsrelaterade uppgifter som till exempel:

• Leda och coacha arbetslaget och individerna så att uppsatta mål uppnås.
• Ansvara för att felanmälan, det felavhjälpande underhållet och klagomålshanteringen fungerar tillfredsställande.
• Avlasta Fastighetsteknikerna i utredningsuppdrag.
• Upprätta budget (för fastigheternas drift, underhåll och skötsel) uppföljning mot budget samt göra prognosarbete.
• Ansvara för att kostnader inom budget efterföljs och att fastigheterna underhålls och sköts på ett långsiktigt och ekonomiskt sätt.
• Ansvara för att beställningar av entreprenörer och leverantörer utförs till rätt pris och rätt kvalitet samt att uppföljning/besiktning sker.
• Medverka vid upphandling av service-, leverantörs- och ramavtal etc. samt ansvara/medverka i energi- och underhållsprojekt.
• Ansvara för att arbete sker aktivt med driftoptimering.
• Ansvara för att underhållsplaner hålls uppdaterade.
• Ansvara för att myndighetskrav efterföljs som t.ex. OVK, elrevision och kylmediarapportering.
• Utföra avflyttningsbesiktningar av kommersiella lokaler.

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens med teknisk bakgrund och vi ser gärna att du har cirka 5 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift eller teknik såsom styr och ventilation. Har du erfarenhet av att leda andra är det en merit. Du har körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att du kan ha jobbat som fastighetsförvaltare, fastighetstekniker eller inom installationsentreprenad.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en resultatinriktad, prestigelös och lösningsorienterad lagspelare, som har en stor passion för människor och fastigheter. Det är centralt att du drivs av att både jobba med hög kundnöjdhet och lönsamhetsfokus.

För att lyckas i denna roll är du en naturlig ledare med god samarbets- och förhandlingsförmåga. Du är handlingskraftig och professionell, gillar utveckling samt har ett naturligt driv och engagemang. Vidare har du intresse och förståelse för kundens och fastigheternas behov och är utrustad med ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Ledin, via tfn: 0733- 51 27 57. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 25 mars, via www.clockworkpersonal.se