Fastighetsskötare

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare. Vi brinner för Umeå och stadens utveckling. Vår passion för Umeå och alla dess invånare är det som driver oss i vårt arbete att utveckla staden. Mår Umeå bra, mår Balticgruppen bra. Tillsammans arbetar vi för att göra Umeå till en växande och välmående stad, som människor vill verka i, bo i, besöka, och vara stolta över.

Balticgruppen och Umeå växer!

Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Balticgruppen söker nu en fastighetsskötare som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare ingår du i en grupp med fastighetstekniker. Tillsammans ansvarar ni för fastigheternas dagliga drift, skötsel och underhållsarbete.

Du kommer att utföra tillsyn och skötsel av fastigheter, felavhjälpande och förebyggande underhållsarbete. Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökning, reparationer och systematiskt brandskyddsarbete (SBA) samt löpande kontakter med våra hyresgäster. Du kommer även att hantera felanmälningar i vårt ärendehanteringssystem.

Detta är ett jobb för dig som vill ha hyresgästkontakter och vara den som företräder Balticgruppen i kontakt med våra underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom drift- och underhåll, fastighetsteknik eller motsvarande. Ytterligare vidareutbildning inom området är meriterande. Vidare har du något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från kommersiella lokaler. Dina datorkunskaper bör vara mycket goda eftersom en del av ditt dagliga arbete utförs i datormiljö. Utöver detta kräver tjänsten B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och då tjänsten innebär mycket kontakter med kunder, kollegor och entreprenörer ser vi gärna att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och lyhörd med en god kommunikationsförmåga.

För att bli en del av Balticgruppen förväntas du vara självgående och ta stort eget ansvar. Du är handlingskraftig, engagerad och professionell. Som person tror vi även att du är positiv, kreativ, gillar utmaningar och kan prioritera. Du tar ansvar för en större helhet än den egna och ser möjligheterna med goda relationer. Du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Slutligen tror vi att du har sinne för god kvalitet och en frisk miljö.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emelie Wijk via tfn: 0733 – 51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 4 november via www.clockworkpersonal.se.