Fastighetstekniker

Om företaget

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare. Vi brinner för Umeå och stadens utveckling. Vår passion för Umeå och alla dess invånare är det som driver oss i vårt arbete att utveckla staden. Mår Umeå bra mår Balticgruppen bra. Tillsammans arbetar vi för att göra Umeå till en växande och välmående stad, som människor vill verka i, bo i, besöka, och vara stolta över.

Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi. Vi är och har varit delaktiga i uppförandet av flera uppmärksammade byggnader och områden i Umeå. Väven, Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus är några av dem. Balticgruppen förvaltar idag cirka 320 000 kvm. Beståndet består i huvudsak av kommersiella fastigheter med lokalhyresgäster och kontor, men även cirka 1000 bostäder.

Balticgruppen och Umeå växer!
Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Balticgruppen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Hos oss får du ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven, självgående och ansvarstagande tekniker som gillar att ge god service och ha daglig kontakt med kunder? Vill du arbeta i en grupp med stark laganda och arbetsglädje? Då har vi jobbet för dig!

Som fastighetstekniker är du Balticgruppens representant på plats i fastigheten och har nära kontakt med hyresgästerna. Du har även regelbunden kontakt med leverantörer och entreprenader. Du ansvarar för ett antal fastigheter vilket bland annat innefattar ansvar för drift, felanmälan, tillsyn, skötsel samt underhåll av tekniska installationer och viktiga funktioner inom fastigheten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer.
• Ansvara för att kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer utförs samt återrapportera i avsett rapportsystem och samt till kund.
• Hantering av felanmälan.
• Följa upp mediaförbrukning samt arbeta aktivt med driftoptimering (energirondering).
• Anlita och samordna entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget.
• Medverka vid myndighetsbesiktningar, underhållsplanering samt budget och prognosarbete.
• Medverka vid genomförandet av planerat underhåll.
• Planering, genomförande och kontroll av skötselåtgärder enligt avtal(års-, månads- och veckobasis).t.ex. brand larm, sprinkler, markskötsel mm.
• Sakgranskning av fakturor.
• Tillståndsansvar för heta arbeten.
• Genomföra SBA.
• Beredskap.
• Avflyttningsbesiktningar.
• SAM arbetsmiljöansvaret för det egna arbetsstället.
• Att skyddsronder utförs och dokumenteras i samråd med arbetsgivarrepresentant.

Din profil

Vi tror att du har en teknisk bakgrund och gärna erfarenhet inom fastighetsteknik såsom styr och ventilation. Vi ser gärna att du har cirka 5 års erfarenhet av liknande arbete. Du har körkort samt behärskar svenska i tal och skrift. För att lyckas i denna roll är du handlingskraftig och professionell, du gillar utveckling samt har ett naturligt driv och engagemang. Vi tror att du är du prestigelös och självgående i ditt arbetssätt. Du är serviceinriktad och ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Ledin, via tfn: 0733- 51 27 57. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 25 mars, via www.clockworkpersonal.se