Marknadschef Fastighet

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare. Vi brinner för Umeå och stadens utveckling. Vår passion för Umeå och alla dess invånare är det som driver oss i vårt arbete att utveckla staden. Mår Umeå bra, mår Balticgruppen bra.
Tillsammans arbetar vi för att göra Umeå till en växande och välmående stad, som människor vill verka i, bo i, besöka, och vara stolta över.
Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Balticgruppen söker nu dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Hos oss får du ett spännande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Vi söker nu dig som är utvecklingsfokuserad, har goda ledaregenskaper och brinner för Umeå och dess utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Som marknadschef hos oss är du ansvarig för Balticgruppens uthyrningsverksamhet och rapporterar direkt till vd för Balticgruppen Fastighet. Nöjda kunder är kärnan i vår affär och de spelar en nyckelroll i stadens tillväxt. Tillsammans med ett handlingskraftigt, engagerat och professionellt team, bestående av bostadsuthyrning, lokaluthyrning, centrumledning och marknadsadministratörer, ansvarar du för att leverera värde till våra hyresgäster.

Tjänsten innebär att du ansvarar för enhetens strategiska- och långsiktiga arbete samt löpande utveckling. Ansvaret innefattar kundnöjdhet, god ekonomisk utveckling av hyresvärdet, att lagar och regler efterlevs samt medarbetarengagemang. Du ansvarar och medverkar även för att utvecklingen av nya och befintliga fastigheter genomförs på ett långsiktigt, ekonomiskt och strategiskt sätt. Att vara marknadschef hos oss innebär att du har en affärsmässig roll där fastigheter och medarbetare utvecklas för att Umeå som stad skall växa och utvecklas och ge våra ägare god avkastning.

Din profil

Vi söker en autentisk ledare att axla rollen som marknadschef. Tjänsten kräver främst att du har juridisk kompetens gällande kommersiella lokaler och att du har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll tidigare.

För att bli en del av Balticgruppen förväntas du vara självgående och ta stort eget ansvar. Du är handlingskraftig, engagerad och professionell. Som person tror vi även att du är positiv, gillar utmaningar och kan prioritera. Du tar ansvar för en större helhet än den egna och ser möjligheterna med goda relationer och att kommunicera på ett trevligt sätt. Självklart drivs du av stadsutveckling men också en öppenhet att utveckla dig själv och andra. Du bör trivas i förhandlingssituationer och uppskattar att jobba i team. Slutligen tror vi att du har sinne för god kvalitet och en frisk miljö.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Wiklund via tfn: 0733 – 51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 12 augusti här.