Uthyrare kommersiella lokaler

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare. Vi brinner för Umeå och stadens utveckling. Vår passion för Umeå och alla dess invånare är det som driver oss i vårt arbete att utveckla staden. Mår Umeå bra, mår Balticgruppen bra. Tillsammans arbetar vi för att göra Umeå till en växande och välmående stad, som människor vill verka i, bo i, besöka, och vara stolta över.

Vi förstärker nu vår marknadsavdelning med en uthyrare av kommersiella lokaler. Balticgruppen söker dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Är du dessutom en relationsskapande person som brinner för kundens bästa? Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar. Balticgruppen vill att Umeå ska vara en attraktiv plats att verka, leva och bo i. Visst vill du utveckla framtidens Umeå tillsammans med oss?

Dina arbetsuppgifter

Som uthyrare av kommersiella lokaler kommer du ha löpande kontakt med hyresgäster i alla typer av frågor och förhandlingar. Din roll är utåtriktad, där visningar av lokaler för befintliga och potentiellt nya hyresgäster är en del av din vardag. Du ansvarar för att ta fram ritningar på lokaler tillsammans med arkitekt och ser till att kundens och Balticgruppens behov och krav uppfylls. Din uppgift är också att sätta en hyresnivå utifrån marknadshyra och framtagen kalkyl, samt ansvara för framtagande av offert till kund och skriva hyresavtal. Tjänsten är med andra ord en omväxlande och säljande roll där du arbetar proaktivt med att lösa befintliga och potentiella hyresgästers behov och den administration som medföljer. Du rapporterar direkt till vår fastighetschef.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av hyresjuridik/fastighetsjuridik och/eller är utbildad ekonom samt har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter eller liknande. Meriterande är erfarenhet från fastighetsbranschen.

För att vi alla ska trivas med varandra är det viktigt att du är självgående och tar stort eget ansvar. Du är handlingskraftig, engagerad och professionell. För att passa i rollen är det viktigt att du har ett utpräglat sinne för service och gärna gör det lilla extra. Du är proaktiv, ser vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Som person är du dessutom välorganiserad, prestigelös, förtroendeingivande och lösningsorienterad. Du har en positiv framtoning och har lätt för att kommunicera med andra.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund via tfn: 0733- 51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 4 november via www.clockworkpersonal.se