Moderna lokaler i Universitetsstaden

Kontorsbyggnaden Silverhuset på Tvistevägen 48 ligger mitt i hjärtat av Umeå universitetsstad och i direkt anslutning till Umeå universitet, Sveriges lantbruksuniversitet, Norrlands universitetssjukhus och motionsanläggningen Iksu sport.

Kontorslokaler i toppskick

Under 2020 har Silverhuset genomgått en omfattande renovering och är nu i toppskick. En ny entré har byggts, hissar har bytts ut, ett nytt ventilationssystem är på plats och samtliga invändiga ytskikt har renoverats.

Här erbjuder vi moderna kontorslokaler anpassade för kunskapsföretag, från 50 kvadratmeter upp till 700 kvadratmeter.

Våra ledig lokaler på Tvistevägen 48

Alla lokaler utförs med modern kontorsstandard med nytt pentry samt kakel och klinker på toaletterna. Goda parkeringsmöjligheter med möjlighet att hyra p-plats med motorvärmarstolpe. Här finns möjlighet att utforma planlösningen utifrån verksamhetens behov.

Bekvämligheter

 • Fiberanslutning
 • Kök/pentry
 • Konferens
 • Parkering
 • Besöksparkering
 • Mötesrum
 • Omklädningsrum
 • WC & dusch
 • Hiss finns

Lokal 51 kvm, bottenplan

Lokalen är anpassad för cirka fyra personer och planritningen nedan är ett förslag. Kontakta oss för mer information om lokalen.
E-post: lokaler@balticgruppen.se.

Lokal 245 kvm, bottenplan

Planritningen nedan är endast ett förslag. Kontakta oss för mer information om lokalen.
E-post: lokaler@balticgruppen.se.

Lokal 296 kvm, plan 3

Planritningen nedan är endast ett förslag. Kontakta oss för mer information om lokalen.
E-post: lokaler@balticgruppen.se.

Lokal 722 kvm, plan 3

Planritningen nedan är endast ett förslag och lokalen kan utformas utifrån verksamhetens behov. Kontakta oss för mer information om lokalen.
E-post: lokaler@balticgruppen.se.

Flexibla konferens- och mötesrum

Även husets gemensamma konferensrum är nyrenoverade och har tillgång till den senaste tekniska utrustningen. De fyra konferensrummen kan hyras av Silverhusets hyresgäster och har plats för cirka 10-100 personer.

En mötesplats för innovation

Silverhuset är ett av tre kontorshus som ingår i Uminova Science Park – en mötesplats för innovation, utveckling och samverkan. Detta skapar förutsättningar till en levande miljö för både stora och små idéer, många av dem med direkt anknytning till de båda universiteten.

Klicka här för att läsa mer om Uminova Science Park

Stort utbud av kommunikationer

I området finns flera kommunikationsmöjligheter. E4:an ligger ett stenkast ifrån Uminova Science Park och det finns flera trevliga promenad- och cykelstråk som bland annat leder från området till centrum. Busshållplats för lokalbussar ligger intill kontorshusen. Vid Norrlands universitetssjukhus finns hållplatser för lokal- läns- och flygbussar samt tågstationen Umeå Östra.

Det finns cykel- och bilparkering utanför huset.

Hitta hit

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna

 • Sara Axelvern

  Affärsansvarig uthyrare
  090-14 46 24