Moderna lokaler i Universitetsstaden

Kontorsbyggnaden Silverhuset ligger mitt i hjärtat av Umeå universitetsstad och i direkt anslutning till Umeå universitet, Sveriges lantbruksuniversitet, Norrlands universitetssjukhus och motionsanläggningen Iksu sport.

Kontorslokaler i toppskick

Under 2020 har Silverhuset genomgått en omfattande renovering och är nu i toppskick. En ny entré har byggts, hissar har bytts ut, ett nytt ventilationssystem är på plats och samtliga invändiga ytskikt har renoverats.

Vi erbjuder moderna kontorslokaler anpassade för kunskapsföretag, från 50 kvadratmeter upp till 700 kvadratmeter.

Nyrenoverade lokaler i Silverhuset i Umeå.

Flexibla konferensrum

Även husets gemensamma konferensrum är nyrenoverade och har tillgång till den senaste tekniska utrustningen. De fyra konferensrummen kan hyras av Silverhusets hyresgäster och har plats för cirka 10-100 personer.

En mötesplats för innovation

Silverhuset är ett av tre kontorshus som ingår i Uminova Science Park – en mötesplats för innovation, utveckling och samverkan. Detta skapar förutsättningar till en levande miljö för både stora och små idéer, många av dem med direkt anknytning till de båda universiteten.

Silverhuset på Tvistevägen 48 i Umeå ingår i Uminova Science Park.

Klicka här för att läsa mer om Uminova Science Park

Stort utbud av kommunikationer

I området finns flera kommunikationsmöjligheter. E4:an ligger ett stenkast ifrån Uminova Science Park och det finns flera trevliga promenad- och cykelstråk som bland annat leder från området till centrum. Busshållplats för lokalbussar ligger intill kontorshusen. Vid Norrlands universitetssjukhus finns hållplatser för lokal- läns- och flygbussar samt tågstationen Umeå Östra.

Det finns cykel- och bilparkering utanför huset.

Hitta hit

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna

 • Sara Axelvern

  Affärsansvarig uthyrare
  090-14 46 24

 • Jerker Hultman

  Lokaluthyrare
  090-14 46 52

 • Victoria Bokström

  Lokaluthyrare
  090-14 46 40