LIV OCH RÖRELSE PÅ ÖSTRA STRANDGATAN

Nu är det full verksamhet i vårt snart färdigställda hus på Östra Strandgatan 24, där våra nya hyresgäster fyller den miljö- och energismarta byggnaden med liv och rörelse.

På Östra Strandgatan 24 finns toppmoderna och flexibla lokaler på 5 300 kvadratmeter och fyra våningsplan med glasfasad från golv till tak. Innan sommaren flyttade analys- och teknikkonsultföretaget WSP in på våning fyra och en del av våning tre. I början av augusti anlände det globala läkemedelsbolaget Sartorius med sitt forsknings- och utvecklingsteam inom digitalisering och dataanalys. Under slutet av året planerar restaurangen Tonka att öppna en frukost- och lunchrestaurang på markplan.

– Det är glädjande att vår byggnad möter våra nya hyresgästers vision om framtidens lokaler. Huset börjar fyllas men vi har fortfarande lediga ytor på bottenplan som passar kontors-, butiks-, och restaurangverksamhet, säger Sara Axelvern, kundansvarig lokaluthyrare.

Det karaktäristiska huset har ritats av den välkände arkitekten Gert Wingårdh (Wingårdh Arkitektkontor). Fastigheten är certifierad enligt Miljöbyggnad Guld, den mest ambitiösa nivån för miljö- och energismarta byggnader. Våra hyresgäster på Östra Strandgatan 24 har förutom moderna lokaler både en fantastisk utsikt över Umeälven och närhet till den kreativa miljön på Konstnärligt campus. Området ligger nära både centrum och universitetsområdet, där vi ser hur framtidens utökade stadskärna växer fram.

För mer information, kontakta:
Sara Axelvern
Kundansvarig lokaluthyrare
090-14 46 24
Mail