Receptionist

Trivs du med att arbeta självständigt i en gemytlig miljö och med arbetsuppgifter där du får ge genuin service? Då är detta tillfället för dig att arbeta i en bred och varierad roll med många kontaktytor och med både praktiska och administrativa uppgifter. Vi söker dig som är en driven och engagerad person till vår kund Balticgruppen som är en innovativ lokal aktör inom fastighets- och byggbranschen. Du kommer till en början att vara anställd av Clockwork med ambition att efter sex månader gå över till en tillsvidareanställning hos Balticgruppen. Uppdragets start är önskvärt 15 januari.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som receptionist innebär att du arbetar med ett brett spektrum av dagliga uppgifter så som att ta emot besökare, svara i telefon och på mail, ta emot felanmälningar, nyckel- och passerkortshantering, sköta beställningar, posthantering samt olika administrativa arbetsuppgifter med inriktning mot bland annat kommunikation och ekonomi. Du kommer även att ge intern service och se till att kontoret och konferensrummen hålls rena och snygga.

DIN PROFIL

Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt god vana av att arbeta med service. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är flexibel, har förmåga att prioritera och är en tillmötesgående person. Du bör tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Vidare är du prestigelös, har förmåga att se vad som behöver göras och är inte rädd för att hugga i. Då rollen innebär både externa och interna kontakter är det viktigt att du är utåtriktad och trygg i dig själv. Självklart har du också ett strukturerat och noggrant sätt att arbeta, samt ett öga för detaljer.

Din ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk på telefon 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 7 januari, via www.clockworkpersonal.se