Ny ägare av fastigheterna på Mariehemsvägen 6 G–K

Från och med den 1 mars 2021 blir Lansa Fastigheter ny ägare och förvaltare av trivselbostäderna på Marielund.

Vi på Balticgruppen äger fastighetsbolaget Gazette tillsammans med mediekoncernen VK Media. Nu lämnar vi över hela bostadsfastighetsbeståndet på Marielund till Lansa.

Vi känner oss trygga med Lansa som ny fastighetsägare av fastigheterna på Marielund, de har ett stort fokus på miljö- och hållbarhetsfrågor. Lansa är långsiktiga och ägs av flera länsbolag inom Länsförsäkringsgruppen, bland annat av Länsförsäkringar Västerbotten.

Vad innebär det för dig som bor på Mariehemsvägen 6 G–K?

Du som hyresgäst bor kvar i din bostad precis som tidigare, ditt hyresavtal och dina villkor gäller. Lansa kommer fortsätta se till att du som hyresgäst trivs och känner dig trygg och stolt över att bo i ett av Umeås mest attraktiva områden. Från den 1 mars kontaktar du Lansa när du har frågor om din bostad, hyresavier, felanmälan eller liknande.

Kom ihåg att betala dina hyresavier

Det är viktigt att du betalar in de hyresavier du fått av Gazette Trivselbostäder AB. Det innebär att du även betalar den hyresavi som avser mars. Hyresaviseringen som avser april och framåt får du från Lansa.

Har du frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor. Från den 1 mars kontaktar du Lansa om du har frågor om din bostad. Lansa når du på telefon 0771-330 300 eller besök www.lansa.se för fler kontaktvägar och mer information.