En mötesplats för innovation, utveckling och samverkan

Välkommen till Uminova Science Park – en mötesplats för innovation, utveckling och idéutbyten – mitt i Umeås pulserande universitetsstad. Här ligger tre moderna kontorsbyggnader i direkt anslutning till varandra och med lokaler anpassade för kunskapsföretag. 

Läget mitt i Universitetsstaden

Närheten till Umeå universitet, Sveriges lantbruksuniversitet, Norrlands universitetssjukhus och motionsanläggningen Iksu Sport skapar en inbjudande och levande miljö för både stora och små idéer, många av dem med direkt anknytning till universitetet.

Kommunikationer

Här finns flera kommunikationsmöjligheter i nära anslutning till området. E4:an ligger ett stenkast ifrån Uminova Science Park och det finns flera trevliga promenad- och cykelstråk som bland annat leder från området till centrum. Busshållplats för lokalbussar ligger intill kontorshusen. Vid Norrlands universitetssjukhus finns hållplatser för lokal- läns- och flygbussar samt tågstationen Umeå Östra.

Våra tre kontorshus

Mitt i Universitetsstaden erbjuder vi moderna lokaler anpassade för kunskapsföretag. Uminova Science Park är en mötesplats för innovation, utveckling och samverkan.

Tvistevägen 47 – Gula huset

I Gula huset finns ljusa och trevliga kontorslokaler i en innovativ miljö. Här sitter hyresgäster som verkar inom IT-branschen och en av Sveriges främsta inkubatorer för startupbolag har sitt kontor i huset. Utöver kontorslokaler erbjuder vi även plats i kontorshotell för små företag som har behov av kontor med tillgång till gemensamt fikarum. Läs mer om Tvistevägen 47 här.

Tvistevägen 48 – Silverhuset

Silverhuset har under 2020 genomgått en omfattande renovering och är nu i toppskick. En ny entré har byggts, hissar har bytts ut, ett nytt ventilationssystem är på plats och samtliga invändiga ytskikt har renoverats. Även husets gemensamma konferensrum har renoverats och fått ny teknisk utrustning. Läs mer om Tvistevägen 48 här.

Kuratorvägen 2 – Gröna huset

Gröna huset renoverades 2019 och här finns moderna kontorsytor, konferensrum, en ny entré och det finns en stor och öppen gemensam eventyta. Gröna huset inrymmer bland annat Great Hub Campus som erbjuder kunskapsintensiva bolag att hyra kontor eller kontorsplats som löper på korta kontrakt. Läs mer om Kuratorvägen 2 här.

För mer information, kontakta oss

  • Sara Axelvern

    Affärsansvarig uthyrare
    090-14 46 24

För dig som redan är hyresgäst

Till vänster i menyn hittar du som är hyresgäst användbar information för området.