Tvistevägen 47 – Gula huset

Gula huset ingår i företagsparken Uminova Science Park, som är en mötesplats för innovation.

I Gula Huset finns ljusa och trevliga kontorslokaler i en innovativ miljö. Här sitter hyresgäster som verkar inom IT-branschen och en av Sveriges främsta inkubatorer för startupbolag har sitt kontor i huset. Utöver kontorslokaler erbjuder vi även plats i kontorshotell för små företag som har behov av kontor med tillgång till gemensamt fikarum.

Stort utbud av kommunikationer

I området finns flera kommunikationsmöjligheter. E4:an ligger ett stenkast ifrån Uminova Science Park och det finns flera trevliga promenad- och cykelstråk som bland annat leder från området till centrum. Busshållplats för lokalbussar ligger intill kontorshusen. Vid Norrlands universitetssjukhus finns hållplatser för lokal- läns- och flygbussar samt tågstationen Umeå Östra.

Om fastigheten

Företagsparken Uminova Science Park består av tre fastigheter – Kuratorn 4, Kuratorn 5 och Sofiehem 2:157 med direkt anslutning till Umeå universitet, Sveriges lantbruksuniversitet, Norrlands universitetssjukhus och motionsanläggningen IKSU sport. Sofiehem 2:157 ligger på Tvistevägen 47.

Area: cirka 4 400 kvm
Byggnadsår: 1999
Adress: Tvistevägen 47

Läs mer om Uminova Science Park här.

Kontakt

Välkommen att kontakta våra affärsansvariga uthyrare eller maila oss för mer information.