Tvistevägen 48 – Silverhuset

Kontorsbyggnaden Silverhuset på Tvistevägen 48 ligger mitt i hjärtat av Umeå universitetsstad och i direkt anslutning till Umeå universitet, Sveriges lantbruksuniversitet, Norrlands universitetssjukhus och motionsanläggningen Iksu sport.

Kontorslokaler i toppskick

Under 2020 har Silverhuset genomgått en omfattande renovering och är nu i toppskick. En ny entré har byggts, hissar har bytts ut, ett nytt ventilationssystem är på plats och samtliga invändiga ytskikt har renoverats.

Här erbjuder vi moderna kontorslokaler anpassade för kunskapsföretag.

Flexibla konferens- och mötesrum

Även husets gemensamma konferensrum är nyrenoverade och har tillgång till den senaste tekniska utrustningen. De fyra konferensrummen kan hyras av Silverhusets hyresgäster och har plats för cirka 10-100 personer.

Stort utbud av kommunikationer

I området finns flera kommunikationsmöjligheter. E4:an ligger ett stenkast ifrån Uminova Science Park och det finns flera trevliga promenad- och cykelstråk som bland annat leder från området till centrum. Busshållplats för lokalbussar ligger intill kontorshusen. Vid Norrlands universitetssjukhus finns hållplatser för lokal- läns- och flygbussar samt tågstationen Umeå Östra.

Det finns cykel- och bilparkering utanför huset.

En del av Uminova Science Park

Silverhuset är ett av tre kontorshus som ingår i Uminova Science Park – en mötesplats för innovation, utveckling och samverkan. Detta skapar förutsättningar till en levande miljö för både stora och små idéer, många av dem med direkt anknytning till de båda universiteten.

Klicka här för att läsa mer om Uminova Science Park

Om fastigheten

Företagsparken Uminova Science Park består av tre kontorsfastigheter – Kuratorn 4, Kuratorn 5 och Sofiehem 2:157 med direkt anslutning till Umeå universitet, Sveriges lantbruksuniversitet, Norrlands universitetssjukhus och motionsanläggningen IKSU sport. Kuratorn 4 ligger på Tvistevägen 48.

Area: cirka 7 300 kvm
Byggnadsår: 1986
Adress: Tvistevägen 48    

Kontakt

Välkommen att kontakta våra affärsansvariga uthyrare eller maila oss för mer information.