Kvarteret Forsete

Mitt i centrala Umeå hittar du Kvarteret Forsete  fastigheten som inrymmer bostäder, handel, mötesplatser och lokaler för kunskapsföretag. 

Area: cirka 35 000 kvm uthyrningsbar yta 
Byggnadsår: 2008–2019 
Adress: Skolgatan 62, Kungsgatan 63 och 67, Rådhusesplanaden 2 (med flera)

Utopia  mötesplatsen mitt i city 
På plan hittar du citygallerian Utopia, som med sina tre entréer binder ihop Vasaplan, Kungsgatan och Rådhustorget. Här finns butikslokaler och restauranger i två plan och en av Umeås modernaste träningsanläggningar på det tredje – Umeå Sport och Motion.

Kontor och utbildning 
På plan 2–6 finns moderna lokaler för kontor och utbildning. Plan 2 inrymmer coworking hubben Great Hub som erbjuder kontor, mötesrum och coworking. På Great Hub finns en större eventyta där medlemmarna bjuds in att delta vid föreläsningar och andra medlemsaktiviteter

Klicka här för att läsa mer om lokalerna i Utopia

Läs mer om Great Hub här.

BOSTÄDERNA PÅ TAKET

Stadsradhusen
Högst upp på Kvarteret Forsete finns de unika stadsradhusen. Radhusens boendeyta är 125 kvm, varav det större hörnhuset på 154 kvm. Bostädernas standard är genomgående hög med exklusiva materialval och planlösningen är luftig. Alla radhus har terrass, uteplats och tillgång till gemensam gårdsyta.
Arkitektkontor: White Arkitekter.  

Bostadsrätterna
Det finns 49 bostadsrätter, bostadsrättsföreningen Glitne, som angränsar mot de moderna radhusen. Bostadsrätterna är nyskapande i sin sammansättning och erbjuder nya spännande sammanhang mellan uteplatser, uppehållsrum, kök och svindlande utsikter. Byggnadens utformning skapar en naturlig mötesplats för takets boende nära stadens livlighet i en avslappnande och rofylld dimension. Läs mer om bostadsrätterna här.  
Arkitektkontor: BIG Arkitekter. 

 

Kontakt

Välkommen att kontakta våra affärsansvariga uthyrare eller maila oss för mer information.