Feelgood storsatsar och flyttar till Östra Strandgatan 24

Feelgood storsatsar i Umeå och får ny kostym när de i mars 2020 flyttar till Östra Strandgatan 24 i Umeå.  

– Vi vill att lokalerna ska andas mer av konsultverksamhet där fokus ska vara utveckling med ett öppet välkomnande i en lokal som man mår bra av att komma till. Vi ville helt enkelt få bort känslan av vårdcentral och jag skulle våga påstå att Östra Strandgatan 24 kanske blir Sveriges mest moderna företagshälsa. De nya lokalerna ger oss dessutom en ökad möjlighet att utveckla vårt erbjudande och samarbete med våra kunder i Umeå med omnejd, kommenterar Johan Engström, regionchef för Feelgood i ett pressmeddelande.  

Under det senaste året har företagshälsan Feelgood flyttat fram sina positioner i regionen när de bland annat fått Umeå kommun som ny kund samt ett förnyat avtal med universitetet.  
 
I de nya lokalerna kommer den medicinska verksamheten och konsultverksamheten med fokus på individ och organisation att kunna arbeta parallellt. Det geografiska läget förenklar för kunderna och deras medarbetare att besöka lokalen. Kontorsbyggnaden är ritad av Gert Wingårdhs arkitektteam och ägs av Balticgruppen. När Feelgood flyttar in är fastigheten i princip fullbelagd. 

– Det är tillfredsställande när vi hittar en lösning för våra lokalhyresgäster som ger dem förutsättningar för att utveckla sina verksamheter. Vi är övertygade om att detta område, mellan Umeå centrum och Umeå universitetsstad, ligger i framtidens utökade stadskärna, säger Sara Axelvern, kundansvarig lokaluthyrare, Balticgruppen AB.