Forsen i Umeå växer – flyttar till en större kontorslokal

Den 1 maj flyttar Forsen in i sin nya kontorslokal i Umeå centrum.

Forsen är specialister på projekt-, projekterings- och byggledning inom både bygg och anläggningsbranschen. Med sina nio kontor i Sverige – från Malmö i söder till Luleå i norr – arbetar Forsen med kunder över hela den svenska marknaden.

Nu expanderar de i Umeå och Forsen flyttar därför till större kontorslokaler. Det nya kontoret ligger på Kungsgatan 60, mitt i centrala Umeå, i kvarteret Höder.

– Forsens målsättning är att fortsätta expandera i Sverige och vi ser stor tillväxt på kundsidan i Norrland och Umeå och vill öka vår närvaro där. Det nya Umeåkontoret kommer därför möjliggöra för oss att anställa fler på sikt, berättar Hanna Sander, Forsen Norr.

Tack vare den breda kompetensen och bolagets storlek kan Forsen förstärka kundernas kompetens och bemanna alla typer av projekt.

Rätt lokal tack vare en långsiktig och öppen dialog

Forsen flyttar från coworkingyta Great Hub City, som ägs av Balticgruppen, och det har tagit tid att hitta den rätta lokalen.

Forsen flyttar till Kungsgatan 60 i Umeå centrum.

Så här säger Sandra Linder, lokaluthyrare Balticgruppen, om Forsens ändrade lokalbehov:

– Great Hub är en perfekt plats för bolag som har behov av flexibilitet och erbjuder korta hyresavtal. Det gör att hubbens medlemmar enkelt kan växla upp, eller ner. Vi arbetar därför långsiktigt tillsammans med våra hyresgäster där det är av stor betydelse att vi har en transparent dialog, vilket vi har haft tillsammans med Forsen. Det känns riktigt bra att vi nu har hittat en lokal som passar deras behov.

Klicka här för att läsa mer om Forsen här (du skickas till Forsens hemsida).