Jeansbolaget öppnar butik i Utopia i Umeå

Jeansbolaget startade 2016 och har franchisebutiker runt om i landet, som namnet avslöjar så håller Jeansbolaget denim särskilt varmt om hjärtat.
Nu öppnar Dennis Wallenberg, som sedan tidigare driver Jeansbolagets butiker i bland annat Luleå, Piteå och Sundsvall, ytterligare en butik i Umeå. Denna gång i gallerian Utopia, mitt i Umeå centrum.

Jeansbolaget flyttar in i gallerians bottenplan och butiken kommer förse kunderna med mode och bra kvalité från välkända varumärken. Preliminärt öppnar de sin nya butik 25 mars 2022.

– Vi fortsätter vår aggressiva expansion i Norrland med ännu en etablering i Umeå. Vårt mål är att erbjuda stans bästa service, och stans bästa utbud av jeans, säger Dennis Wallenberg. Vi vill se till att kunden i Norrland kan handla ett par schyssta jeans på hemmaplan, av kunnig personal. Denna gång har vi hittat rätt med Utopia, i Umeå centrum och det känns fantastiskt roligt att vi gör oss ännu mer tillgänglig för Umeås kunder.

– Vi är glada till Jeansbolagets fortsatta satsning i Umeå. Balticgruppen arbetar långsiktigt för att skapa ett attraktivt Umeå med ett levande centrum, där Utopia är en viktig mötesplats för Umeåborna – och med tillskottet Jeansbolaget stärks gallerians utbud ytterligare, säger Sara Bergh, affärsansvarig uthyrare på Balticgruppen.

Läs mer om Jeansbolaget här: https://jeansbolaget.se/

För mer information, vänligen kontakta:

Sara Bergh, affärsansvarig uthyrare Balticgruppen

Telefon: 090-14 46 60

E-post: sara.bergh@balticgruppen.se

Dennis Wallenberg, franchisetagare, Jeansbolaget

Telefon: 072-203 79 76

E-post: dennis.wallenberg@jeansbolaget.se