Krux flyttar till Sparbankshuset i centrum

Sedan 1991 har Krux hjälpt företag att växa och utveckla sina varumärken. Nu är det Krux själva som tar nästa steg på sin resa – och det sker i nya lokaler i Umeå centrum.

Krux är en tillväxtpartner med kontor i Umeå och Skellefteå, som hjälper företag att göra fler och bättre affärer. Den senaste tiden har Umeåkontoret varit trångbodda i sitt kontor hos coworkingytan Great Hub City.

För att fortsätta expandera och bygga en organisation med starka kontor i Norrland väljer nu Krux att flytta från hubben till ett större kontor i centrum.

– Krux är på en tillväxtresa och vi ser det här som en viktig milstolpe i vårt arbete för att ge oss själva bra förutsättningar att nå våra målsättningar. Nu tar vi nästa steg med Krux i Umeå, säger Erik Lundqvist, vd och en av delägarna på Krux. 

Hit flyttar Krux

Den 1 februari 2024 flyttar Krux in i sin nya lokal högst upp i Sparbankshuset, plan 5, med adressen Västra Rådhusgatan 5. Kontoret blir cirka 180 kvadratmeter och här ska sju personer initialt ta plats.

– Vi har haft en bra dialog med Krux om deras behov och det känns fint att vi hittat denna lösning. Krux kontor ska renoveras med stor omsorg för Sparbankshusets anrika kvalitéer och vi återbrukar bland annat stora delar av lokalens befintliga golv, vilket såklart är positivt för miljön, säger Sandra Linder, lokaluthyrare Balticgruppen.

Krux har en bred kundbas och arbetar med uppdragsgivare som bland andra Martinsons, Region Västerbotten och Contractor. Krux har även vunnit Svenska Designpriset för Västerbottensost förpackning inom kategorin ”Identitet – förpackning”, en förpackning som fortfarande är aktuell.

Läs mer om Krux här: https://krux.se/