Mana Projektbyrå växer – flyttar till Östra Strandgatan 24

Nu har Mana Projektbyrå flyttat in i nya lokaler på Östra Strandgatan 24 i Umeå. De nya och större lokalerna är en del i bolagets utveckling och speglar företagets ambitioner för framtiden. 

Mana Projektbyrå växer så det knakar. Sedan starten i Umeå 2017 har även ett kontor i Skellefteå öppnats, flera nya medarbetare har anställts och omsättningen har ökat från sju miljoner till cirka 50 miljoner.

I ett pressmeddelande beskriver Thomas Bandling, vd och koncerchef Mana Projektbyrå, bolagets stryka så här:

– Vår styrka är den bredd av tjänster vi kan erbjuda byggherrar, fastighetsägare och privatpersoner. Vi löser allt från idé till färdigställande och kan hålla i hela projekt från början till slut eller stötta i utvalda delar i ett projekt med exempelvis projektledning, bygglovshandlingar eller besiktningar.

Nya lokaler – en viktig framtidssatsning

Mana Projektbyrå har i dagsläget elva medarbetare, varav två sitter i Skellefteå. Initialt kommer de nya kontorslokalerna delas med Elpro AB och Meditron. Flytten till Östra Strandgatan är en viktig satsning för att vara en attraktiv arbetsgivare och knyta till sig rätt kompetens för en utvidgning av verksamheten framöver.

– Vi har sedan starten haft en hög efterfråga på våra tjänster och behöver lokaler som speglar bolagets ambitioner och möjliggör att vi kan anställa fler personer. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och med vårt nya kontor kan vi erbjuda en stimulerande arbetsmiljö i ett miljöcertifierat kontorshus, vilket stämmer väl överens med det vi också står för, berättar Thomas Bandling.

Mana Projektbyrå

Den miljöprofilerade kontorsbyggnaden på Östra Strandgatan 24 har ett vackert läge alldeles intill Umeälven och utvecklingen av området är en viktig del för Umeå när stadskärnan expanderar och knyter ihop Umeå centrum med Universitetsstaden, vilket bidrar till att stärka Umeås attraktivitet.

Till Östra Strandgatan 24 flyttar Mana Projektbyrå in. Kontorshuset är nu fullbelagt.

Att bygga hållbart är en del av Balticgruppens strategi för att Umeå ska nå 200 000 invånare 2050 genom hållbar tillväxt.

– Vi är glada att få hälsa välkommen till Mana Projektbyrå som ny hyresgäst hos Balticgruppen. Kontorshuset på Östra Strandgatan 24 är fullbelagt vilket är ett fint kvitto på att bygga hållbara kontorslokaler med god arkitektur attraherar och spelar roll för våra hyresgäster, säger David Carlsson, vd och koncernchef Balticgruppen.

Huset, som är ritat av Wingårdhs Arkitekter, är miljöklassat i Miljöbyggnad Guld, vilket är den högsta certifieringen inom Miljöbyggnad och ställer höga krav på bland annat ljusinsläpp, akustik och ventilation.

Mer om Mana Projektbyrå

Mana Projektbyrå är en oberoende projektpartner inom bygg och fastighet med kontor i Umeå samt Skellefteå. Projektbyrån är specialiserade på projektledning inom bygg och fastighet och driver även egna entreprenader som projektpartner från idé till färdigställande. Företaget startades 2017 av Thomas Bandling. År 2018 fick Mana Projektbyrå utmärkelsen Årets nystartsföretag av Nyföretagarcentrum. Besök Mana Projektbyrås hemsida här.