IT-säkerhetsbolaget Clavister växer

Örnsköldsviksbaserade IT-säkerhetsbolaget Clavister växer och flyttar under hösten 2018 in i företagsparken Uminova Science Park.

Clavister har en lång och gedigen erfarenhet inom IT-säkerhet och är ett globalt bolag med kontor i Sverige, Tyskland, Italien och Kina. Deras kontor öst på stan i Umeå har nu blivit för litet.

– Vi har växt ur vårt nuvarande kontor och var på jakt efter ett kvalitativt och mycket funktionellt utrymme att hysa vår personal i Umeå. Vi tycker att vi har hittat ett idealiskt läge på Uminova Science Park som hjälper oss att skala vår verksamhet och vara nära akademisk infrastruktur för att dra nytta av nya talanger och idéer, säger John Vestberg, VD och koncernchef på Clavister.

Företagsparken Uminova Science Park, väl belägen i Umeå universitetsstad, inriktar sig på innovativa företag inom medicin, teknik och IT. Den omedelbara närheten till universitetet och Norrlands universitetssjukhus skapar en inbjudande mötesplats för både stora och små idéer. Clavister flyttar in på Kuratorvägen 2, mitt emot IKSU Sport.

– Clavister är ett otroligt spännande företag och är högaktuellt på marknaden tack vare sin inriktning mot IT-säkerhet. Deras etablering på Uminova stärker företagsparken och är helt i linje med vår strategi att skapa en tech-nod i den delen av området. säger Thomas Johansson, VD för Balticgruppen Fastighet som förvaltar området.

Levererar säkerhet över hela världen

Clavister grundades 1997 och erbjuder säkerhetslösningar för både fysiska och virtualiserade miljöer. Deras produkter finns tillgängliga över hela världen. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik. Läs mer på www.clavister.com

För mer information, kontakta:
Sam Coleman, Clavister AB
Telefon: 076-336 01 16
Mail: Sam Coleman

Thomas Johansson, VD Balticgruppen Fastighet
Telefon 090-71 72 03
Mail: Thomas Johansson