Sushi Yama öppnar i Utopia

Den 25 november öppnar sushikedjan Sushi Yama i gallerian Utopia.

Sushi Yama är inne i en intensiv expansionsfas och har under det senaste året öppnat ett flertal restauranger runt om i Sverige. Nu är siktet inställt på norra Sverige och etableringen i gallerian Utopia i Umeå centrum blir deras andra på kort tid.

– Vi ser fram emot att Sushi Yama öppnar, restaurangen fortsätter stärka matutbudet ytterligare i Utopia och centrum. Ett varierat utbud av restauranger stärker centrumhandeln, vi tror på fler etableringar inom kort, säger Sara Bergh, affärsansvarig uthyrare på Balticgruppen.    

I Utopia kommer Sushi Yama placeras i gallerians bottenplan vid entrén som vetter mot Kungsgatan/Vasagatan. Restaurangen får plats för cirka 50 sittande gäster men framför allt kommer take away vara i fokus.

Utöver sushi erbjuder Sushi Yama exempelvis poké bowls, dumplings och olika rätter från det asiatiska köket.

Sushi Yama öppnar den 25 november.

Mer om Sushi Yama

Sushi Yama grundades 2008 och är idag Sveriges största restaurangkedja inom kategorin sushi. För närvarande har verksamheten ett femtiotal restauranger runtom i Sverige och en egen restaurangskola för internutbildning i Stockholm. De närmaste fem åren är planen att växa med ytterligare 150 restauranger. Med ställningen som Nordens första ASC- och MSC-certifierade sushikedja så bildar Sushi Yama en symbios av hållbarhet, kvalitet, ett spektrum av smaker och sushi i skandinavisk tappning.

Klicka här för att läsa mer om Sushi Yama här.