Sveriges största varumärkeskedja flyttar in i Utopia

Det står nu klart att MQ öppnar en butik i Utopia under hösten 2018.

Det blir i en butikslokal på plan två som den välkända modekedjan MQ flyttar in i under augusti månad. MQ är idag Sveriges största varumärkeskedja som genom en mix av egna och externa varumärken erbjuder kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker.

Butiken på ca 300 kvm får det senaste konceptet där MQ:s varumärken förpackas i en lyxig miljö som andas stil och kvalitet. Även den digitala världen flyttar in på MQ i Utopia, där kunden enkelt kan nå hela det webbexklusiva sortimentet via touchskärm.

– Vi tror på en framtid för fysisk handel och ser en stor potential i Umeå som stad trots att konsumtionen på nätet ökar. Utopia är och kommer att vara den naturliga mötesplatsen i centrum och vi vill placera våra butiker där flödet av människor är som störst. Där finns de bästa förutsättningarna för att möta konsumenterna, säger Ing-Marie Edvardsson etableringschef på MQ Retail.

– Vi är såklart stolta över att ett så etablerat varumärke vill flytta in hos oss i Utopia, säger Thomas Johansson, VD på Balticgruppen Fastighet. Utopia attraherar en bred målgrupp och såväl Umeåborna som hitresta besökare ska känna att utbudet ständigt förbättras och förnyas hos oss. Vi tar fortsatt kliv i rätt riktning med MQs satsning.

För mer information, kontakta:
Thomas Johansson, vd Balticgruppen Fastighet
Telefon 090-71 72 03
E-post Thomas Johansson