Tvistevägen till Campus X

I centrum av studentlivet

Utbildning och forskning är viktiga områden för Umeås tillväxt. För att skapa goda förutsättningar behövs studentbostäder i närheten av Umeå universitet. Tillsammans med Campus X arbetar vi för att tillföra attraktiva fastigheter i området kring Tvistevägen. Den befintliga platsen har förtätats varsamt för att bevara så mycket skog som möjligt. Vi har byggt i olika etapper och utvecklat genomtänkta och högkvalitativa lägenheter med överkomliga hyror. Campus X är ägare till fastigheterna på Tvistevägen.  

Fakta

Arkitektkontor
White Arkitekter
Utvecklingsperiod
Start 2006
Studentlägenheter etapp 1
432 st
Studentlägenheter etapp 2
237 st
Studentlägenheter etapp 3
302 st
Studentlägenheter etapp 4
238 st
Ägare
Campus X

Om området

Tvistevägen ligger ett stenkast från Umeå universitets campusområde. I närheten finns Ålidhems centrum med stora matbutiker, apotek och annan service. Inom gångavstånd finns också Nydalasjön med fina friluftsmöjligheter liksom IKSU med en av Europas största träningsanläggningar. Från Tvistevägen kan du cykla till centrum på tio minuter eller ta bussen vid campusområdet.

Ung kvinna på ett kafe använder sin mobiltelefon. Sett genom ett fönster.

”Effektiva kvadrat för stora tankar”

Om fastigheterna

Vi har i samarbete med Campus X och Lindbäcks i Piteå byggt ljusa och fräscha studentlägenheter med smarta lösningar för att skapa ett högkvalitativt och kostnadseffektivt boende på liten yta. Idag erbjuder ägaren Campus X över 1 200 studienära ettor på 16 kvadratmeter, 24 kvadratmeter och 25 kvadratmeter.

Bildgalleri

Karta

Kontakt

Kontakta oss om du vill veta mer om projektet Tvistevägen.