Tvistevägen

I centrum av studentlivet

Utbildning och forskning är viktiga områden för Umeås tillväxt. För att skapa goda förutsättningar behövs studentbostäder i närheten av Umeå universitet. Tillsammans med vår kund Campus X arbetar vi för att tillföra attraktiva fastigheter i området kring Tvistevägen. Den befintliga platsen har förtätats varsamt för att bevara så mycket skog som möjligt. Vi har byggt i olika etapper och utvecklat genomtänkta och högkvalitativa lägenheter med överkomliga hyror. Idag är Campus X ägare till fastigheterna på Tvistevägen och Balticgruppen förvaltar dem.  

Fakta

Arkitektkontor
White Arkitekter
Utvecklingsperiod
2006 – pågår
Studentlägenheter etapp 1
432 st
Studentlägenheter etapp 2
237 st
Studentlägenheter etapp 3
302 st
Studentlägenheter etapp 4
238 st
Ägare
Campus X

Om området

Tvistevägen ligger ett stenkast från Umeå universitets campusområde. I närheten finns Ålidhems centrum med stora matbutiker, apotek och annan service. Inom gångavstånd finns också Nydalasjön med fina friluftsmöjligheter liksom IKSU med en av Europas största träningsanläggningar. Från Tvistevägen kan du cykla till centrum på tio minuter eller ta bussen vid campusområdet.

Ung kvinna på ett kafe använder sin mobiltelefon. Sett genom ett fönster.

”Effektiva kvadrat för stora tankar”

Om fastigheterna

Vi har i samarbete med Campus X och Lindbäcks i Piteå byggt ljusa och fräscha studentlägenheter med smarta lösningar för att skapa ett högkvalitativt och kostnadseffektivt boende på liten yta. Balticgruppens uppdrag innefattar löpande projektledning, förvaltning och uthyrning. Idag erbjuder ägaren Campus X över 1 200 studienära ettor på 16 kvadratmeter, 24 kvadratmeter och 25 kvadratmeter.

Bildgalleri

Karta

Kontakt

Kontakta våra bostadsuthyrare om du är intresserad av att hyra lägenhet. Thomas Persson svarar på frågor angående utvecklingsprojektet Tvistevägen.

 • Jonas Holmqvist

  Bostadsuthyrare
  090-14 46 51

 • Camilla Nordin

  Bostadsuthyrare
  090-14 46 35

 • Thomas Persson

  VD Balticgruppen Bygg
  090-71 72 06