Konferensbokning silverhuset

I Silverhuset, på Tvistevägen 48 (bottenplan), finns det fyra konferensrum. Dessa kan bokas av dig som hyr inom Uminova Science Park.  

Tänk på! 
Bokningen börjar gälla från det exakta klockslag som du bokat. Du kan därför inte ta dig in i konferensrummet innan dess. Konferensrummen bokas per halvtimme och debiteras kvartalsvis i efterskott. Vi kan endast ha en fakturaadress per kund (användare). 

SKAPA INLOGGNINGSUPPGIFTER FÖR ATT BOKA  

För att boka ett konferensrum behöver du ha inloggningsuppgifter. Kontakta vår reception så hjälper de dig. Skicka e-post till receptionen@balticgruppen.se. Din låsbricka till husets huvudentréer fungerar även som låsbricka till konferensrummen.  

Så här gör du för att boka konferensrum

Boka via webben – gör så här:
För att boka via webben klicka här (sidan öppnas i nytt fönster). Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord.   

Boka via app – gör så här:
Ladda ned appen via Google Play här
Ladda ned appen via App Store här

MÖBLERING AV RUMMEN 

Konferensrummen heter Skogen, Eken (styrelserum), Granen och Tallen. Rummen hyrs ut med en standardmöblering. Tallen och Granen går att hyra som ett gemensamt mötesrum för skolsittning, men då ansvarar du som hyresgäst att möblera tillbaka rummen till standardmöblering efter avslutat nyttjande samt stänga vikväggen.  

Om rummen:

  • Eken är möblerat som ett styrelserum med fast möblering. Här ryms tolv personer. 
  • Skogen är möblerat med skolsittning, här finns även möjlighet att ställa om till en föreläsningssal för upp till 100 personer. Stolar finns i förrådet inne i salen. 
  • Tallen är möblerad med en klassrumssittning, här ryms tio personer.
  • Granen är möblerade med en klassrumssittningar, här ryms 20 personer.  

ORDNING och REDA 

Efter avslutat möte ska möblerna alltid ställas tillbaka till ursprungsmöblering och eventuella koppar, kaffefläckar och dylikt plockas bort. En avgift på 2000 kronor tas ut ifall rummen inte är återställda efter nyttjad tid. Om du möts av ett ostädat mötesrum vill vi att du kontaktar vår reception på 090-71 72 00 eller receptionen@balticgruppen.se så att vi kan göra en notering om det. 

WI-FI i konferensrummen 

Det finns ett trådlöst nätverk installerat i konferensrummen som går att nyttja i samband med konferenser. Lösenordet kommer att uppdateras kontinuerligt. Användarnamn och lösenord finns även uppsatta i konferensrummen.  

Användarnamn: UMINOVA 
Lösenord: Uminova0909