Konferensbokning silverhuset

I Silverhuset, på Tvistevägen 48 (bottenplan), finns det fyra konferensrum. Dessa kan bokas av dig som hyr inom Uminova Science Park.  

Det här är våra konferensrum

Konferensrummet Tallen har plats för 10 personer.
Det ryms upp till 20 personer i konferensrummet Granen.
Styrelserummet Eken har plats för 12 personer.
I konferensrummet Skogen ryms upp till 100 personer.
Här ser du alla våra konferensrum i Silverhuset.

Skapa inloggningsuppgifter för att boka 

För att boka ett konferensrum behöver du ha inloggningsuppgifter. Kontakta vår reception så hjälper de dig. Skicka e-post till receptionen@balticgruppen.se. Din låsbricka till husets huvudentréer fungerar även som låsbricka till konferensrummen.  

Så här gör du för att boka konferensrum

Boka via webben – gör så här:
För att boka via webben klicka här (sidan öppnas i nytt fönster). Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord.   

Boka via app – gör så här:
Ladda ned appen via Google Play här
Ladda ned appen via App Store här

Kom ihåg! Bokningen börjar gälla från det exakta klockslag som du bokat. Du kan därför inte ta dig in i konferensrummet innan dess. Konferensrummen bokas per halvtimme och debiteras kvartalsvis i efterskott. Vi kan endast ha en fakturaadress per kund (användare). 

Möblering av rummen

Konferensrummen heter Eken (styrelserum), Granen, Tallen och Skogen. Rummen hyrs ut med en standardmöblering. Tallen och Granen går att hyra som ett gemensamt mötesrum för en skolsittning, men då ansvarar du som hyresgäst att möblera tillbaka rummen till standardmöblering efter avslutat nyttjande samt stänga vikväggen.  

Om rummen:

  • Eken är möblerat som ett styrelserum med fast möblering. Här ryms 12 personer. 
  • Granen är möblerade med en klassrumssittningar, här ryms 20 personer.  
  • Tallen är möblerad med ett konferensbord för 10 personer.
  • Skogen är möblerat med skolsittning, här finns även möjlighet att ställa om till en föreläsningssal för upp till 100 personer. Stolar finns i förrådet inne i salen. 

Ordning och reda

Efter avslutat möte ska möblerna alltid ställas tillbaka till ursprungsmöblering och eventuella koppar, kaffefläckar och dylikt plockas bort. En avgift på 2000 kronor tas ut ifall rummen inte är återställda efter nyttjad tid. Om du möts av ett ostädat mötesrum vill vi att du kontaktar vår reception på 090-71 72 00 eller receptionen@balticgruppen.se

WI-FI i konferensrummen 

Det finns ett trådlöst nätverk installerat i konferensrummen som går att använda i samband med konferenser. Lösenordet kommer att uppdateras kontinuerligt. Användarnamn och lösenord finns även uppsatta i konferensrummen.  

Användarnamn: UMINOVA 
Lösenord: Uminova0909